Sretan Božić i Nova godina

Sretan Božić i Nova godina

Drage moje sumještanke i sumještani,

u iščekivanju smo Božića, rođenja Isusa Krista, čovjekova spasitelja, ali i okončanja godine koja je ipak bila drugačija od dosadašnjih, godine koja nam je pokazala koliko smo krhki i koliko značimo jedni drugima. Pandemija koronavirusa koja je okovala cijeli svijet donijela nam je brojne izazove kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. U prvi plan dospjele su istinske ljudske vrijednosti: solidarnost, požrtvovnost, ljubav, pažnja i briga za bližnje, spremnost na odricanje i naša poniznost.

Neka nam svjetlo Božića osvijetli srca i podari radost zajedničkog života, mira, sreće i blagostanja, a ponajviše zdravlja, neka nas učini jačim i spremnijim da kada sve ovo bude iza nas, s puno više zajedništva, tolerancije i dostojanstva nastavimo izgrađivati bolje sutra.

Svim sumještanima, prijateljima, poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima, u ovim izazovnim vremenima, od srca želimo sretan i blagoslovljen Božić, a Nova 2021. godina neka svima donese zdravlja, duhovnu obnovu, životnu radost i bolje sutra.

Ivica Radić, općinski načelnik,

Ante Miše, predsjednik Općinskog vijeća