Sretan Božić i Nova godina

Sretan Božić i Nova godina

Drage naše sumještanke i sumještani,

u iščekivanju smo Božića, rođenja Isusa Krist, čovjekova spasitelja ali i okončanja još jedne godine koja nam je pokazala koliko smo krhki i koliko značimo jedni drugima.

I ove godine nalazimo se u specifičnoj situaciji u kojoj je koronavirus okovao cijeli svijet, donio nam brojne izazove kako u privatnom tako i u profesionalnom životu. Ali to ne znači da ne možemo obilježiti ove dane u skladu s temeljnim vrijednostima Božića – skromno, ponizno, odgovorno, solidarno, a prije svega s razumijevanjem i posebnom brigom za one koji su najranjiviji.

Neka nam svjetlo Božića osvijetli srca i podari radost zajedničkog života, mira, sreće i blagostanja, a ponajviše zdravlja, neka nas učini jačim i spremnijim da kada sve ovo bude iza nas, s puno više zajedništva, tolerancije i dostojanstva nastavimo izgrađivati bolje sutra.

Svim sumještanima, prijateljima, poslovnim suradnicima, poduzećima, ustanovama, udrugama, klubovima i društvima, u ovim izazovnim vremenima, od srca želimo sretan i blagoslovljen Božić, a nova 2022. godina neka svima donese zdravlja, duhovnu obnovu, životnu radost i bolje sutra.

Ivica Radić, općinski načelnik,

Ante Miše, predsjednik Općinskog vijeća