OBAVIJEST - Privremena regulacija prometa za vrijeme izvođenja radova na cjevovodu u ulici put Sv. Karla i Tudorski put u Okrugu Gornjem

U okviru vodovodne mreže Općine Okrug planirani su radovi u ulici Put sv. Karla (ŽC6136) i ulici Tudosrki Put u dužini od cca 300m. Radovi iskopa rovova te polaganja novih vodovodnih cijevi se protežu istočno i zapadno od križanja ulice Put sv. Karla i ulice Tudosrki Put, te na dijelu ulice Tudorski Put. Planirano vrijeme izvođenja radova je cca 3 mjeseca.

Zbog specifičnosti radova i obima posla predviđa se privremena regulacija prometa zatvaranjem za promet dijelova ulica Put sv. Karla i Tudosrki Put. kroz 3 faze radova.

  • U Fazi 1 izvođenja radova zatvara se dio Ulice Put sv. Karla, od križanja sa ulicom Tudorski Put do križanja sa ulicom Ribarski put, uključujući i samo križanje. Obzirom na zatvaranje ovog dijela ulice obilazak iz smjera Trogira će se odvijati ulicama Obala kralja Zvonimira - ulica kralja Tomislava - Šetalište S. Radića. Vrijeme izvođenja radova za ovu fazu iznosi cca 2 tjedna.
  • U Fazi 2 radova zatvara se križanje ulica Put sv. Karla i ulice Tudorski put, te djelovi ulice Put sv. Karla istočno i zapadno od križanja, te dio ulice Tudorski Put sjeverno od križanja. Obzirom na zatvaranje ovog dijela ulice obilazak prema Trogiru će se odvijati ulicama Obala kralja Zvonimira - ulica kralja Tomislava - Šetalište. Dolazak iz smjera Trogira bit će omogućen ulicom Put sv. Karla-Ribarski Put samo za osobna vozila. S obzirom da je u zoni radova Ulica Put sv. Karla jednosmjerna ulica doći će do izmjene režima odvijanja prometa u dvosmjerni na dijlu ulice do križanja sa ulicom Bana Jelačića. Vrijeme izvođenja radova za ovu fazu iznosi cca 2 mjeseca.
  • U Fazi 3 radova zatvara se križanje ulica Put sv. Karla i ulice Tudorski put, te djelovi ulice Put sv. Karla istočno i zapadno od križanja (uključujući i križanje sa ulicom Ribarski Put), te dio ulice Tudorski Put sjeverno od križanja. Obzirom na zatvaranje ovog dijela ulice obilazak iz smjera Trogira će se odvijati ulicama Obala kralja Zvonimira - ulica kralja Tomislava - Šetalište. S obzirom da je u zoni radova Ulica Put sv. Karla jednosmjerna ulica doći će do izmjene režima odvijanja prometa u dvosmjerni na dijlu ulice do križanja sa ulicom Bana Jelačića. Vrijeme izvođenja radova za ovu fazu iznosi cca 2 tjedna.