Svečani prijem "Rusulica"

Općinski načelnik Ivica Radić sa suradnicima upriličio je svečani prijem sportašica Kluba ritmičke gimnastike Rusulice koje su na međunarodnom natjecanju u Zadru 14. listopada 2011. godine ostvarile odlične rezultate i kući se vratile sa tri zlatne i jednom srebrenom medaljom.

Prijem je organiziran 20. listopada 2011. godine u Općinskoj vijećnici Općine Okrug. Od mladih sportašica prijemu su bile nazočne sudionice natjecanja u Zadru: zlatna u baby kategoriji Petra Vrekić, srebrena u baby kategoriji Antonija Gašpić, zlatna u mini kategoriji Aneta Jurković, zlatna Tonina Jurković, Maja Mađarac, Karla Radić, Tina Odak, Sara Žižak, Mia Klarić, Gabrijela Milat, Barbara Sorić, Dania Vitezica i Laura Pavković, te trenerica Ljerka Srhoj.

Prigodnim riječima i pozdravima u ime lokalne zajednice, perspektivnim sportašicama obratio se Općinski načelnik, koji je u prvom redu čestitao na postignutim rezultatima, posebice dobitnicama medalja u Zadru, ali ujedno zahvalio i čestitao na svim dosadašnjim rezultatima i radu kluba u našoj sredini, te obećao pomoć i podršku u nastavku aktivnosti.
Mlade sportašice su kratko pokazale dijelove svojih vježbi, te zahvalile na podršci i pomoći koju imaju od Općine Okrug. U ime kluba zahvalila se trenerica, a u ime sportašica Karla Radić koja je obećala još više rada, vježbanja i novih medalja.